tirsdag 25. mars 2008

Besøk fra Nesodden


Fra søndag til mandag hadde vi overnattingsbesøk av Camilla og Tony, med datteren Nora på 5 år. Nora er kjempe glad i dyr og lekte masse med Hampus. Mandags formiddag gikk vi tur innover Karl Johansvern for å se på de flotte marinebygningene.Hampus er vill etter snø og elsker å boltre seg i snøen i hagen:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann!!
Gratulerer med dagen! Håper du får det fint og kansje du får en liten gave eller noe sånt:) Jeg har fått et dressurkurs i gave og så vet Cedric at jeg er så glad i sånne griseører, så kansje jeg får et lite sånt i tilleg. Jeg skal også til Trysil i helgen. En skikkelig bursdagshilsen fra Ludo!

Anonym sa...

Hallo Hampus :-)

Gratulerer kjempe masse med dagen!!! Tenk at vi har blitt ett år alt da. Tøft altså :-D Håper du har en super fin bursdag med en super fin bursdagsfeiring sånn som jeg har! Bessie og jeg har akkurat gått i bursdagstog så nå er jeg ganske sånn super sliten og må visst sove litt før vi fortsetter feiringen...
Ha en kjempe fin bursdag broder’n min og ikke spis FOR mye kake for da kan det hende at du får ganske vondt i magen altså. Men et ekstra griseøre eller to skulle vel gå bra? ;-D

Stor våt bursdagssmask fra søster
Charlin :-)

Anonym sa...

Grattis med dagen Hampus!!

Takk for koselig hilsen. Håper du har hatt en fin feiring i dag,og at det ble noe ekstra godt i dag. Jeg har fått noen nye leker og SPA. Kanskje litt femi,men jeg trenger å få rensa ørene litt.

Øreriv fra Broder Thomas