lørdag 22. mars 2008

Hei igjen!
Tiden flyr og vår egen blogg har nesten helt blitt glemt, men nå har jeg altså fått satt meg ned for å ordne litt på bloggen. Hampus har blitt stor gutt og har kommet i puberteten. Det er vanskelig å få han inn på innkalling. Noe som kan være litt dumt når vi er på tur i skogen. Så i det siste har det blitt mye tur i bånd. Det er heldigvis bare en periode da. Ser at Camilla "mamma'n" til Thomas har jobba mye med å få Thomas til å komme på innkalling. Så vi får prøve på det vi også!


Ellers har vi vært på to utstillingstreninger i Mosse hallen. På den første var det mange nye inntrykk for Hampus og han klarte ikke helt å finne roen. Fikk øvd med Kathrine, men Lene var visst ikke helt interessant når det var så mange nye inntrykk. hehe.. Var koselig å treffe Kathrine igjen og Hampus så helt forelska ut!Gikk mye bedre forrige gang. Var ikke så mye nytt og ikke så mange mennesker i hallen. Bessie, Charlin og Turid var også der og Turid lærte oss hvordan vi skulle opptre i ringen. Bessie og Charlin har jo blitt utrolig flinke! Så trente sammen med de! Turid er jo så flink til å lære bort også! Er supert at vi får trent sammen med henne og søstrene til Hampus.


Her er noen bilder fra forrige trening:)
Vi prøver å stille ut!

Bessie:) Vi lærer av mestern!

Charlin:) er hun ikke nydelig?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på dere !!

Så moro at dere er på nett igjen,vi er innom støtt og stadig for å se om det har skjedd noe nytt.
Dere er heldige som ikke har så lang vei til Moss sånn at dere får trent med proffene :) Vi skulle gjerne vært med en gang,det er jo ikke så langt. Er det ikke på søndagene??
Syns gutta våre er skikkelig flotte nå,så med en god del trening burde det absolutt være mulig å hevde seg litt i ringen.

Fortsatt God Påske,så snakkes vi sikkert snart.

Klem

Anonym sa...

Oj Hampus, nå har du jammen meg vært flink til å oppdatere bloggen din :-D Også så flink du var på utstillingstreninga! Det var ikke mange rundene du trengte før du skjønte hva det hele dreide seg om. Superflink du :-D Men Hampus, disse sittegreiene er ikke helt bra altså. Charlin er litt sånn hun også. Syns det er like så greit å sitte som å stå men vi får bare trene og trene. En vakker dag forstår dere det. Får vi håpe ;-) Bessie og Charlin ber meg forresten hilse masse og si det at de syns det var kjempe kult at du hadde lagt ut bilder av dem i bloggen din :-D

Ha det så fint så lenge da Hampus og hils familien din. Vi sees snart igjen :-)

Klem Turid