mandag 15. oktober 2007

Hampus på utstilling

På lørdag dro Hampus, Lene, Martin og Trond på utstilling i Porsgrunn.
Lene og Hampus skulle debutere i ringen uten å ha vært på en utstilling før, dette var spennende. Lene var mest nærvøs og ble vel enda mer nærvøs da Hampus la igjen litt avføring i ringen da vi venta på Hampus sin tur til å bli kikka på av dommern. Trond Martin kom kjapt bort med hundeposer og papir så det gikk bra:)
Hampus og Lene fikk løpt et par runder og etter dommern kikka på Hampus fikk vi til slutt en 4. plass.

Det var lærererik erfaring og nå vet vi hvordan det er å være på utstilling. Vi ble kjent med Unni og Bjørg fra Larvik og fikk tips av de om hvordan vi skulle trene videre til utstilling. Må nok få noen flere tips fra Kathrine og Turid også før vi begir oss ut på ny utstilling. Men var veldig artig å være på utstilling!

Det morsomste med utstillinga var at Hampus fikk hilst på Thomas igjen og vi fikk hilst på Camilla og Eric. Badiras brødrene ville nok helst ha lekt litt også fordi de var kjempe glade for å se hverandre igjen. Så vi får håpe vi treffes snart igjen!!
Tusen takk, Camilla for at du ordna opp med utstillingsbånd og alt! Kjempe koselig å møte dere!

Kommer bilder snart!!

4 kommentarer:

Turid Guii-Larsen sa...

Hei Hampus :-)

Stikker bare innom for å si det at jeg er kjempe stolt av deg og Lene som debuterte på utstilling på lørdag!! Ganske tøft det altså når dere ikke har fått trent sammen med oss og heller aldri har vært på utstilling før en gang. Grøss, vet ikke om mutter'n min hadde tørt det altså. Dere får bare fortsette å trene så skal du se at dere tar dommer'n med storm neste gang ;-D Heia dere!!

Stor våt smask på kinnet fra
Charlin

Turid Guii-Larsen sa...

Vi har utfordret deg Hampus!! Sjekk bloggen på hjemmesiden vår :-D

Bessie & Charlin

Anonym sa...

Heisann Hampus!
stakk bare fort innom hjemmesiden din. Er jo ikke alltid at man har tid til og gå inn på alle de hjemmesidene til søsknene våres. Nå har jeg for første gang opplevd snø, jeg var nemlig i Trysil. Det var gøy! vi akte og lekte i snøen. Så nå håper jeg på at det skal bli litt snø her hjemme også. Men du får ha det fint så lenge håper vi kan treffes en gang!

Anonym sa...

Heisann!
Jeg var hos dyrlegen og veide meg i går, det sto på den maskinen at jeg veide sånn rundt 36 KG. Så jeg er visst ikke den som veier mest av oss i dette kullet. Men jeg er ikke liten heller altså:).. Men nå må du følge med på feriebloggen min. Der oppdaterer vi hver dag i påsken. Vi har nemlig fått internett ppå hytta i Trysil.
Men dere får ha en GOD PÅSKE og kose dere med kvikklønsj ute. Her er det helt blå himmel, hvordan er det der du er?
Påskehillsen fra alle oss her i Trysil!!